Forumregels

Ga naar beneden

Forumregels

Bericht van Mak op di jun 19, 2007 9:33 pm

Door gebruik te maken van deze website,Maks Forum geef je automatisch aan akkoord te gaan met deze regels en de beslissingen van de webmaster(s) en moderator(s) te respecteren.

Gebruik van het forum:Gebruik van het forum staat open voor iedereen, leden, aspirant-leden en niet leden mogen (alle) berichten lezen en kunnen, na registratie op het forum, ook antwoorden op berichten en zelf nieuwe topics aanmaken. Uitzondering hierop zijn enkele forums die uitsluitend door het bestuur en/of de webmaster ingevuld kunnen worden. Iedere forum gebruiker wordt geacht de normale fatsoensregels in acht te nemen, dat wil zeggen (maar is niet beperkt tot) geen wetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel berichten plaatsen en geen inbreuk maken op andermans privacy. Iedere forum gebruiker wordt geacht om toepasselijke wetgeving in acht te nemen bij het plaatsen van berichten. Berichten die (mogelijk) de wet overtreden zullen verwijderd worden.

Inhoud van berichten:
De inhoud van berichten die geplaatst worden dienen vrij te zijn van reclame en passend te zijn voor het forum waarbinnen het bericht geplaatst is. Reclame maken voor jouw of enig ander bedrijf via een logo, al dan niet voorzien van een link, in je handtekening of bericht is uitdrukkelijk niet toegestaan. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan, ondanks eventuele toestemming van het bestuur, zelfstandig berichten te plaatsen met reclame of promotionele inhoud.
Het is verboden openbaar een mailadres op het forum te plaatsen, dit doen wij voor je eigen veiligheid, anders zou je veel spam kunnen krijgen.In het forum kan je een mailadres verbergen, weet je niet hoe dit werkt dan kan je dit altijd vragen aan de moderators of beheerders.Het is ook niet toegestaan een telefoonnrummer of adres te plaatsen, dit kan je naar de persoon sturen langs pm (prive bericht)

Handtekening:
Iedereen mag een handtekening plaatsen.Maar wel geen url's en in gebruiken.De afbeelding in je handtekening mag niet groter zijn dan 500 x 109 pixels
Grotere worden onmidelijk verwijderd zonder verwittiging.

Moderatie:
Alle forums worden gemodereerd, dat wil zeggen dat ieder bericht wordt gecontroleerd door de Administrator(s) of Moderator(s).Berichten die, naar oordeel van de Administrator(s) en Moderator(s), niet geschikt zijn voor een bepaald forum kunnen zonder opgaaf van redenen geheel of gedeeltelijk verplaatst of verwijderd worden.
Daarnaast behoudt Pctuts zich het recht voor om onderwerpen die naar oordeel van Pctuts, de moderator(s) of webmaster(s) niet relevant (meer) zijn te sluiten of te verwijderen. Bij aanhoudend "overtreden" van de regels kan een onbepaalde tijd een "verbanning" of in ernstige gevallen zelfs resulteren in een "verwijdering van het account" op het forum .

Actieve Leden en 0 posters

Er bestaan 2 groepen 0 posters en actieve leden.Je kan tot de groep actieve leden behoren, maar dan moet je op het forum minumum 1 nutige post hebben. doe je dit niet dan kan niet downloaden van de site.

Overig:
Noch MaksPureforum, noch de webmaster(s),noch de Administrator(s), noch de moderator(s) zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten die op het forum geplaatst worden. MaksPureforum, de webmaster(s),de Administrator(s) en moderator(s) hebben geen enkele invloed op de snelheid, toepasselijkheid of volledigheid van reacties. De inhoud van de berichten tonen de expressie van de auteur, niet die van MaksPureforum. Mocht je toch hinder ondervinden van de inhoud van een bericht, dan raden we je aan contact op te nemen met een Administrator of via E-mail ons, indien nodig wordt of worden de bericht(en) verwijderd of aangepast.
Bij iedere constatering van het op ongeoorloofde wijze toegang verkrijgen
tot het forum, behouden wij het recht om dat account te stoppen en/of te verwijderen van het forum zonder enig uitleg of verantwoording.


Avatar:
Deze mag niet groter zijn dan 32 KB

_________________
avatar
Mak
Webmaster
Webmaster

Man
Aantal berichten : 438
Leeftijd : 61
Woonplaats : OostVlaanderen
Registration date : 30-04-07

Profiel bekijken http://www.maksplace.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum